Cookie- og persondata

Kreativitet & Kommunikations Cookie- og Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles, der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de eventuelle få annoncer, der har en relevans for AEA, vores sponsorer eller Kreativitet & Kommunikation på andre sider som ejes af vores sponsorer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller andre digitale enheder med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Du kan risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der eks. kan omfatte:

Google
YouTube

Personoplysninger – Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du registrerer dig i forbindelse med tilmelding af cases til AEA, evt. deltager i konkurrencer, undersøgelser eller lign. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster eller sender informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mailadresse. Det vil være i forbindelse med tilmelding af cases til AEA, køb af eks. billetter til awardshow, køb af bøger mv.

Kreativitet & Kommunikation anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.aea2017.dk og fremgår af https://www.google.com/policies/privacy/ Kreativitet & Kommunikation videregiver i øvrigt ikke om den enkelte bruger til tredjepart, medmindre der er tale om misbrugstilfælde eller følger af lovgivningen.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, få korrekte oplysninger om de indsendte cases og evt. vise dig indhold i forbindelse med AEA eller de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig som har noget med AEA, sponsorer eller Kreativitet & Kommunikation at gøre, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt og kunne komme i kontakt med dig fx i forbindelse med din indsendelse af cases til AEA, deltagelse i AEAs Awardshow eller lign. fra AEA. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i et arkiv som kan tilgås offentligt. De vil blive liggende i et tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes alene til målretning af information eller annoncering og besøgsstatistik (se afsnittet ”Generet”) i tilknytning til AEA eller Kreativitet & Kommunikation.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Luise Shärfe på ls@kreakom.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Kreativitet & Kommunikation
Store Kongensgade 81B
DK-1264 København K

Telefon: +45 3313 4444
Email: info@kreakom.dk